[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Toon onderwerp - Pike Madness vanuit de bellyboat • Roofviswebforum
Forumoverzicht Algemeen Roofvisfilmpjes Pike Madness vanuit de bellyboat

Pike Madness vanuit de bellyboat

Plaats hier uw eigen roofvisgerelateerde filmpjes!

Moderator: Admin


Berichten: 6
8 Februari 2015

Vanmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur gevist.

Het zonnetje liet zich regelmatig zien waardoor het op sommige momenten heel aangenaam was.

Ruben zijn eerste snoek meldt zich terwijl we nog niet eens goed begonnen waren. Een mooie snoek. De aasvis zit nog op de haak en Ruben kan meteen door. Niet onverdienstelijk ook, want wederom gaat zijn dobber onder. Snoek nummer twee. Dat waren vijf prima minuten voor Ruben.

Nu moest het moment van Niels volgen. En zo gebeurde het ook. De dobber ploft onder en na tien tellen wordt er aangeslagen.

#@§£/:#:-: Mis! #@§£/:#:-:

Tijd om te treuren is er niet. Opnieuw beazen en doorvissen. 10 min later volgt de tweede aanbeet bij Niels. De vis blijft plakken, maar schiet tijdens de dril los. Dubbel pech!

Gelukkig is driemaal scheepsrecht en vangt niels ook zijn eerste snoek. Nummer drie en nog twee missers allemaal binnen een half uur. We vissen verder en proberen wat hoekjes... Zonder resultaat...

Dan maar terug naar de eerste stek. Slepend zwemmen we terug en Ruben krijgt weer aanbeet. Hij slaat aan en verspeelt de snoek tijdens de dril. Niet veel later krijgt Ruben weer beet. De snoek wordt gevangen. Dat is nummer 4!

Ook Niels zijn dobber gaat nogmaals onder. Een mooie dikke dame komt boven.Duimpje omhoog bij de video zou nice zijn!

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Keer terug naar Roofvisfilmpjes


Adverteren?
Scroll omhoog