Forumoverzicht Algemeen Waar is wat te doen? kunstaas ochtend Groot Rotterdam

kunstaas ochtend Groot Rotterdam

Komt er een leuk evenement aan? Beurs of Forum meeting? Laat de andere bezoekers het weten.

Moderator: Admin


Berichten: 27
Woonplaats: Spijkenisse
9 Maart 2013:Kunstaas ochtend in de omgeving van het Loetbos
Op 9 maart wil de roofvisafdeling van Groot Rotterdam met kunstaas de polder in gaan om op roofvis te vissen. Dit zowel met de werphengel als de vlieghengel, dus vliegvissers zijn zeer welkom. Als kunstaas zijn o.a. jerkbaits, plug, blinker en streamer geschikt.

In het Restaurant “De Loet” Loet 2941 LA Lekkerkerk Telefoon nr. 0180661559 www.deloet.nl verzamelen we om 8.00 uur, en vanaf 7.30 uur staat de koffie klaar (voor eigen rekening). In deze omgeving hebben we heel mooi snoek water.

Om 12.00 uur komen we weer bij elkaar in het Restaurant “De Loet” om de dag af te sluiten en ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen. Voor de grootste baars of snoekbaars op deze dag, is er een leuke prijsje beschikbaar.

Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een goede onthaak tang en kniptang een must.

Wie kunnen daar aan mee doen? Iedereen die lid is van Groot Rotterdam.Graag van te voren aanmelden onder vermelding van naam, adres en lidmaatschapnummer op je vispas, Mail naar roofvissen@groot-rotterdam.nl of bel: Wilbert Mostert 06-49307730
Deelname aan deze dag is gratis.

Let op!!! Er kunnen door diverse oorzaken (zoals het weer en ijsgang) veranderingen komen in de locatie waar er gevist gaat worden, om zeker te weten of dat er een verandering is of niet, hou dan regelmatig de site van http://www.groot-rotterdam.nl in de gaten bij - afdelingen-roofvissen.

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Berichten: 1292
Woonplaats: Rotterdam
Dan zal ik zeker weer van de partij zijn :grin:
Coördinator Roofvisafdeling Groot-Rotterdam


Berichten: 1292
Woonplaats: Rotterdam
En gaan er nog mensen heen
Ik wel ... Ga me zo aanmelden

Juupsaaaaa
Coördinator Roofvisafdeling Groot-Rotterdam


Berichten: 1292
Woonplaats: Rotterdam
Zo wij zijn op weg!!!
Coördinator Roofvisafdeling Groot-Rotterdam


Keer terug naar Waar is wat te doen?


Adverteren?
Scroll omhoog