Forumoverzicht Algemeen Waar is wat te doen? Kunstaasochtend 3 November

Kunstaasochtend 3 November

Komt er een leuk evenement aan? Beurs of Forum meeting? Laat de andere bezoekers het weten.

Moderator: Admin

Bericht 03 jul 2013, 19:56

Berichten: 1292
Woonplaats: Rotterdam
Misschien wat vroeg geplaatst maar wel al officieel


3 November 2013 kunstaasdag in de omgeving van het LoetbosOp 3 november aanstaande wil de roofvisafdeling van Groot Rotterdam met kunstaas de polder in gaan om op snoek en baars te vissen. Dit zowel met de werphengel als de vlieghengel, dus vliegvissers zijn zeer welkom. Als kunstaas zijn o.a. jerkbaits, plug, blinker en streamer geschikt.

In het Restaurant “De Loet” Kerkweg 279 2941 LA Lekkerkerk (afrit loetbos) Telefoon nr. 0180661559 www.deloet.nl verzamelen we om 8.00 en vanaf 7.30 uur staat de koffie klaar (voor eigen rekening). In deze omgeving hebben we heel mooi snoek water.

Om 15.00 komen we weer bij elkaar in het Restaurant “De Loet” om de dag af te sluiten en ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen. Voor de grootste baars of snoek op deze dag, is er een leuk prijsje beschikbaar.

Wie kunnen hier aan mee doen? Iedereen die lid is van Groot Rotterdam.

Graag van te voren aanmelden onder vermelding van naam en lidmaatschapnummer op je vispas, Mail naar roofvissen@groot-rotterdam.nl of bel: Michael Verdiesen 06-14561131

Deelname aan deze dag is gratis.

Let op!!! Er kunnen door diverse oorzaken veranderingen komen in de locatie waar gevist gaat worden. Hou daarom regelmatig de site van http://www.groot-rotterdam.nl in de gaten bij - afdelingen-roofvissen.

Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een goede onthaak tang en kniptang een must.

Copyright © 2013. Groot Rotterdam
Coördinator Roofvisafdeling Groot-Rotterdam

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace
Bericht 11 jul 2013, 09:22

Berichten: 27
Woonplaats: Spijkenisse
vrijwel zeker zal er controle van de BOA op de juiste papieren komen deze dag, dus zorg dat je vergunningen en andere papieren getekend zijn! dit scheel een hoop geld en ellende.

Greets Arie

Bericht 15 okt 2013, 20:32

Berichten: 1292
Woonplaats: Rotterdam
Up
Coördinator Roofvisafdeling Groot-Rotterdam


Keer terug naar Waar is wat te doen?


Adverteren?
cron
Scroll omhoog