Forumoverzicht Algemeen Waar is wat te doen? 3 mei forel vissen Groot Rotterdam

3 mei forel vissen Groot Rotterdam

Komt er een leuk evenement aan? Beurs of Forum meeting? Laat de andere bezoekers het weten.

Moderator: Admin


Berichten: 27
Woonplaats: Spijkenisse
Zaterdag 3 mei Forel vissen bij de Zalmforel te Geervliet.

Op deze dag wil de roofvisafdeling gaan forel vissen van 12.30 uur t/m 17.00 uur in de vijver van De Zalmforel, Oud Hoenderhoeksedijk 3 te 3211LH Geervliet.

Het vissen op de forellen die gemiddeld 1 kilo wegen (per 5e visser wordt er een kanjer forel uitgezet) kan met de diverse technieken gedaan worden, meest gebruikte zijn met dobber en met de bombetta.
Het aas voor deze dag is uitsluitend biologisch afbreekbaar aas, zoals powerbait en wormen, wasmot en meelwormen, dit alles is eventueel ook te koop ter plaatse bij de vijver.

Blinkers, lepels, shads en pluggen is verboden, kijk voor de juiste reglementen en route op de site van http://www.dezalmforel.nl
Leefnetten zullen te plaatse beschikbaar gesteld worden.

Kosten voor deze middag zijn (introductie prijs ) € 17,50 per persoon en opgave kan alleen en uitsluitend bij betaling op banknummer; 162517971 ten name van De Zalmforel te Geervliet, onder vermelding van Groot Rotterdam en uw naam.
Uiterste sluiting datum voor inschrijven en betaling is vrijdag 25 april.

Alle gevangen vis moet meegenomen worden, en de mogelijkheid is aanwezig om voor elke 2 gevangen forellen, dit in te wisselen is voor 1 gerookte forel.

Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag.

Voor eventuele vragen en informatie voor deze dag, kun je mailen naar roofvissen@groot-rotterdam.nlVriendelijke groet Arie Meijer coördinator roofvisafdeling

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Keer terug naar Waar is wat te doen?


Adverteren?
cron
Scroll omhoog