Forumoverzicht Algemeen Waar is wat te doen? 16 November kunstaasdag Groot Rotterdam

16 November kunstaasdag Groot Rotterdam

Komt er een leuk evenement aan? Beurs of Forum meeting? Laat de andere bezoekers het weten.

Moderator: Admin


Berichten: 27
Woonplaats: Spijkenisse
16 November 2014 kunstaasdag in de omgeving Rottemeren
Op 16 November 2014 wil de roofvisafdeling van Groot Rotterdam met kunstaas de polder in gaan om op Roofvis te vissen. Dit zowel met de werphengel als de vlieghengel, dus vliegvissers zijn zeer welkom. Als kunstaas zijn o.a. jerkbaits, plug, blinker en streamer geschikt.

Aan de “merenweg 22 te rottemeren Bleiswijk” op een openbare parkeerplaats verzamelen we tot 8.00 uur om daarna de “Rottemeren” in te gaan. In deze omgeving hebben we heel mooi snoek, baars en snoekbaars water en denk ook aan de roofblei.
Let op! parkeer alleen in de daarvoor aangewezen vakken.

Om 15.00 komen we weer bij elkaar op de parkeerplaats om de dag af te sluiten en ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen. Voor de Mooiste Vangst op deze dag, is er een leuke prijsje beschikbaar.
Dus neem je camera mee en maak een foto met datum in beeld.
Wie kunnen daar aan mee doen? Iedereen die lid is van Groot Rotterdam en de deelname aan deze dag is gratis. Er is plaats voor maximaal 35 vissers, dus wees er snel bij want Vol is Vol !!!

Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een net een goede onthaak tang en kniptang een must.

Graag van te voren aanmelden onder vermelding van naam en lidmaatschapnummer op je vispas, Mail naar roofvissen@groot-rotterdam.nl of bel: Michael Verdiesen 06-14561131

Let op!!! Er kunnen door diverse oorzaken veranderingen komen in de locatie waar er gevist gaat worden, om zeker te weten of dat er een verandering is of niet, hou dan regelmatig de site van http://www.groot-rotterdam.nl in de gaten bij - afdelingen-roofvissen.


Copyright © 2014. Groot Rotterdam

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Keer terug naar Waar is wat te doen?


Adverteren?
cron
Scroll omhoog