Forumoverzicht Algemeen Waar is wat te doen? 14 Februari 2015 kunstaasmiddag Groot Rotterdam

14 Februari 2015 kunstaasmiddag Groot Rotterdam

Komt er een leuk evenement aan? Beurs of Forum meeting? Laat de andere bezoekers het weten.

Moderator: Admin


Berichten: 27
Woonplaats: Spijkenisse
14 Februari 2015 kunstaasmiddag Groot Rotterdam in samenwerking met: “Hengelsport Wesdijk”
Op 14 Februari 2015 wil de roofvisafdeling van Groot Rotterdam met kunstaas de polder van Barendrecht in gaan om op roofvis te vissen. Dit zowel met de werphengel als de vlieghengel, dus vliegvissers zijn zeer welkom. Als kunstaas zijn o.a. jerkbaits, plug, blinker en streamer geschikt.
In de winkel van “Hengelsport Wesdijk te Gouwe 9, Barendrecht” verzamelen we om 10.00 uur voor een bak koffie dankzij Willem de eigenaar.
Om daarna om 11:00 uur de lokale polders van Barendrecht in te trekken. In deze omgeving hebben we heel mooi Roofvis water.
Let op parkeer alleen in de daarvoor aangewezen vakken en houd rekening met de bewoners en winkeliers, ruim eventuele rommel op.
Om 15.00 komen we weer bij elkaar in de winkel om de dag af te sluiten en ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen.
Voor deze dag zijn diverse prijzen te verdienen in samenwerking tussen Wesdijk en Groot-Rotterdam, waaronder 1 voor de beste Jeugd en mooiste vangst.
Dus neem je camera mee en maak een foto met datum in beeld.
Wie kunnen daar aan mee doen? Iedereen die lid is van Groot Rotterdam. Ook jonge Jeugdleden onder begeleiding van een ouder zijn dus zeer welkom !!!
Er is plaats voor maximaal 35 Leden op de lijst dus wees er snel bij want Vol is Vol !!!
Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een Net een goede onthaak tang en kniptang een must.

Graag van te voren aanmelden onder vermelding van naam en lidmaatschapnummer op je vispas, Mail naar roofvissen@groot-rotterdam.nl t.a.v. Michael Verdiesen of meld je aan in de winkel.
Voor meer informatie bel: Michael Verdiesen 0614561131
Deelname aan deze dag is gratis.
Let op!!! Er kunnen door diverse oorzaken veranderingen zijn, zoals storm en ijsvorming, om zeker te weten of dat er een verandering is of niet, hou dan 3 dagen van te voren de site van http://www.groot-rotterdam.nl in de gaten of informeer bij Wesdijk Hengelsport.


Copyright © 2015. Groot Rotterdam

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Keer terug naar Waar is wat te doen?


Adverteren?
cron
Scroll omhoog