Forumoverzicht Algemeen Discussie en Vragen Weekje werpen/trollen in Zuid Zweden oktober a.s.

Weekje werpen/trollen in Zuid Zweden oktober a.s.

Voor alle berichten en discussies over het roofvissen kunt u hier terecht.

Moderator: Admin


Berichten: 1
Hallo mede roofvissers,

Ik ben op zoek naar een gezellige, gemotiveerde vismaat om de derde week van oktober (17 t/m 24) mee te gaan vissen in Zuid Zweden. Normaal gesproken zou ik nooit zo kort van tevoren een oproep plaatsen, maar door een nogal onverwacht ontstane situatie is er voor mij reden om dit te doen.

Mijn vaste vismaat heeft onlangs (op veel te jonge leeftijd) een herseninfarct gehad, en zijn wereld is hierdoor in elkaar gestort. Hij is rechts geheel verlamd en kan niet meer praten. De laatste dagen heeft hij, na eerdere sombere vooruitzichten, een enorm voorspoedig herstel doorgemaakt qua motoriek en cognitie, en maandag start godzijdank zijn revalidatieproces al wat maanden in beslag gaat nemen.

Jaarlijks gaan wij naar Zuid Zweden om daar werpend en trollend op snoek te vissen. Dat doen wij tot nu toe altijd in het voorjaar, maar dit jaar zouden we voor het eerst in het najaar gaan. Ik heb een tijdje getwijfeld wat ik moest doen na het vreselijke wat hem is overkomen, en of het wel een goed idee zou zijn, maar ik zou toch heel graag die kant op willen dit najaar. Een paar andere vismaten die ik heb gevraagd zijn plek in te nemen zouden graag mee willen, maar hebben andere verplichtingen of geen vrije dagen meer die maand en kunnen niet mee. Ik werk in het onderwijs en dat is mijn herfstvakantie.

Uitvalsbasis is een plek aan het Vanernmeer (een van zwedens grootste meren met talloze eilanden en beschutte baaitjes), een gespreid bedje met en prachtig huisje direct aan het water, een boot met motor erbij, en zowel beschutte plekken om te jerken, vliegvissen met streamers, werpen met softbaits als open stukken tussen de eilanden om te trollen op grote bakken met pluggen en softbaits. Ik ben best fanatiek, maar rust, gezelligheid en een ouwehoeren met biertje zijn voor mij ook superbelangrijk op zo'n vakantie. Ik ben 41, woon samen en heb een zoon van bijna 3.

Daarom zoek ik iemand (wellicht iemand die al eerder in zweden is geweest) die op korte termijn mee wil en kan. Van te voren eens afspreken om elkaar te leren kennen is wel een logische voorwaarde.

Hopelijk vind ik iemand die interesse toont.
Reageren mag direct, maar ook via PM.

Alvast bedankt voor het reageren...

Michiel

Delen via:

Delen via Facebook Facebook Delen via Twitter Twitter Delen via MySpace MySpace

Keer terug naar Discussie en Vragen


Adverteren?
cron
Scroll omhoog