Het Roofvisweb Forum weer van start

Voor alle berichten en discussies over het roofvissen kunt u hier terecht.
Plaats reactie
Frank van Vliet
Berichten: 13
Lid geworden op: wo jan 08, 2020 5:57 pm
Contacteer:

Het Roofvisweb Forum weer van start

Bericht door Frank van Vliet »

Na het sluiten van Roofvisnet Forum....het forum waar ik jaren lang aan mee heb gewerkt kwamen er zoveel vragen of ik niet een forum wilde opzetten. Natuurlijk heb ik daar goed over nagedacht samen met wat mensen van het eerste uur. Ook de oprichter waar ik nog steeds contact mee heb Rory Koehein om advies gevraagd.

Waarom dit Forum er is immers Facebook?
Een groot probleem met Facebook is dat het geen naslagwerk is. Op dit Forum kan je straks na jaren nog steeds zoeken op bepaalde onderwerpen!
Dit Roofvisweb Forum is een ontmoetingsplaats voor de fanatieke en minder fanatieke roofvisser die elkaar hier kunnen vinden en versterken.

Weer een echte Roofvis community!
Het moet weer het echte ons kent ons gevoel worden zoals vroeger. Gezellig, elkaar helpen met vragen, ontmoetingen en uitwisselen van informatie. We kunnen van iedereen wat leren. Daarnaast gaan we exclusief voor onze Forum leden de Roofvisweb Boot Forum Dag organiseren. Geen lid....jammer.

Natuurlijk zijn we druk bezig achter de schermen met mensen en bedrijven die het zelfde voor ogen hebben.

Vergeet ook niet dat je er echt bij bent door middel van onze Ledenpas. Hier gaan we mooie dingen voor onze leden mee doen!

We werken hard achter de schermen met de aller nieuwste software om alles up to date te hebben voor de lancering van het Forum.

En zie hier.....heb nieuwe Roofvisweb Form is geboren. Er moeten nog wel wat laatste puntje op de i worden gezet maar we gaan BEGINNEN!.

Stay Tuned!

Groet Frank van Vliet
Bijlagen
Logoforum.png
Logoforum.png (117.81 KiB) 61 keer bekeken

Igmar
Berichten: 2
Lid geworden op: vr jan 10, 2020 8:14 pm
Contacteer:

Re: Het Roofvisweb Forum weer van start

Bericht door Igmar »

YESSSSS, bij deze alle succes toegewenst aan jou en "het team" en natuurlijk alle leden. We gaan er weer wat moois van maken :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast