Pagina 1 van 1

05-08-2020

Geplaatst: 06 aug 2020, 12:15
door Robert
Vandaag een dikke zes gegooid!

Vandaag samen met Rick weer heerlijk een dagje het water op geweest. We begonnen over de ondieptes te werpen. Na dat dit niet het gewenste resultaat had, zijn we gaan trollen tot we bij de volgende stek waren. Dit had al gauw succes toen de eerste bak zich meldde. 102cm schoon aan de haak. Niet slecht voor een eerste vis. We trolden verder, en al gauw meldde zich een 2e snoek, niet helemaal zo groot als de eerste, maar vis is vis. Niet veel later was het Rick zijn hengel die dubbel knalde, een nieuw PR voor Rick!! 110cm toen ie op het meetlint lag! Wat een dag, nu al, en dit alles in krap een uur tijd.
We trollen door en niet gek lang erna meldt de volgende snoek zich.
Het valt stil, en we besluiten de andere kant van het water te proberen, geen slecht idee, want al gauw heeft Rick de volgende snoek in de boot.
Omdat het tegen het warmst van de dag aan loopt, besluiten we om nog 1x een stukje te trollen, en dat het daarna mooi geweest is.
Binnen een paar meter knalt mijn hengel dubbel in de steun, de vis bonkt log, blijft diep, maar op het moment dat we een eerste schim in het water zien is het ons al gauw duidelijk, een Bak van een snoek komt onze kant op zwemmen. Omdat hij licht gehaakt zit, maakt Rick het schepnet klaar, en zodra de vis in de buurt is, schept Rick hem. Een dikke meterbak ligt er in de boot, en op het meetlint blijft hij steken op 114cm!! Dat betekent dat er vandaag 2 PR's gesneuveld zijn!!

Kortom, vandaag eindelijk weer eens een dikke zes gegooid!!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding